SNB mini 2 UV LED 6W Комбинирана уредба

49,00 лв.

Мини уредба, която да е винаги с Вас.

Налично

Код: NPULA8 Категория:

Изключително удобна с елегантен и изчистен дизайн, наподобяващ смартфон, с малки размери и компактна форма. Буквално можете да я приберете в джоба си! А да се работи с нея е истинско удоволствие.

Ключовите предимства на тази комбинирана уредба са:
– втвърдява еднакво добре гел-лак, тъй като работи с дължина на вълната 365 nm + 405 nm;
– можете да работите с нея в движение – дизайнът на уредбата позволява да бъде използвана навсякъде и по всяко време, независимо дали имате площ, върху която да я позиционирате с разпънати крака или нямате достатъчно пространство и трябва да я държите в ръка. Уредбата работи безупречно както с разпънати крака, така и с прибрани;
– подходяща за ръце и крака;
– възможност за работа с батерии;
– стартирането на работен режим с времетраене 45 секунди или 60 секунди се извършва само с един ON/OFF бутон. С едно бързо натискане на бутона уредбата стартира режим на работа за 45 секунди. С едно по-продължително натискане (със задържане за 2-3 секунди) на бутона уредбата стартира режим на работа за 60 секунди. Съветваме Ви да не натискате ON/OFF бутона, докато уредбата работи. За да промените режима ѝ на работа от 45 секунди на 60 секунди или обратното, трябва да изчакате уредбата да се изключи;
– захранва се с електричество посредством USB кабел, който можете да включите към електрическата мрежа посредством адаптер с мощност минимум 1 ампер.

По-нестандартен начин за осигуряване на захранване на уредбата с ток е свързването ѝ с лаптоп или с power bank (когато сте в движение). В тези случаи времето за втвърдяване на покритието се удължава. Не е препоръчително да захранвате уредбата със зарядно на смартфон!

Когато използвате уредбата за маникюр, съветваме Ви първо да нанесете покрие върху ноктите на четирите пръста на едната ръка и да го втвърдите под UV LED светлината. След това нанесете покритие на палеца и го поставяте самостоятелно под светлината. Повторете същите стъпки и за другата ръка.

Технически характеристики:
– работи с 6 LED диода;
– мощността на уредбата е 6W;
– захранване AC 100 ~ 240V, 50/60HZ.

Уредбата е окомплектована със захранващ USB кабел. Предлага се без адаптер за включване в електрическата мрежа.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SNB mini 2 UV LED 6W Комбинирана уредба“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *