Обучения и курсове за маникюристи и педикюристи

Превърнете цветното си хоби в модерна професия!

Запишете се на професионално обучение.

Включете се в курсовете за маникюр, ноктопластика и педикюр в учебен център на Стар Нейлз – България и станете топ маникюрист!

Доставя Ви удоволствие да създавате красота върху ноктите, да лакирате прецизно и създавате модерни дизайни? Обичате ръцете и краката да са добре обгрижени и красиви, с гладка и еластична кожа? Ние имаме предложение за Вас – Превърнете това свое хоби в успешна професия! Запишете се за обучение за маникюристи и педикюристи в лицензирания учебен център на Стар Нейлз– България!

Стар Нейлз – България организира и провежда обучения за маникюристи в учебните центрове в Пловдив и София. Не е необходимо предишен опит или знания, за да се запишете на курс – единствено желание и готовност да се впуснете в дълбините на професията!

Какви обучения предлагаме?

Учебните центрове на Стар Нейлз – България в Пловдив и София предлагат пълен набор от основни и надграждащи обучения по маникюр, ноктопластика и педикюр. Без значение дали имате предварителен опит и познание или сега поставяте началото, ние имаме подходящо обучение за Вас!

В напълно оборудваните ни учебни зали ще имате възможност в реална работна среда да получите ценните теоретични знания и практически умения, както и увереност, които са необходими за работа в салон за красота:

  • Основен (начален) курс по маникюр;
  • Ноктопластика (изграждане на изкуствени нокти) – 1 техника (работа с UV гел);
  • Ноктопластика 3 техники – работа с UV гел, хибриден UV гел и акрил;
  • Педикюр – козметичен.
xshutterstock_453558703-medium.jpg
278755382_993718024871360_6639734979112510494_n.jpg

Защо да изберете нас?

Център за професионално обучение към „Стар Нейлз – България” ООД е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО). Доказани във времето специалисти отделят персонално внимание на всеки курсист за постигане на оптимални резултати в процеса на обучение.

За всеки курсист се подсигурява самостоятелно работно място за обучение и комплект инструменти, с които протича обучението.

Модерно оборудвани зали с всички необходими продукти и консумативи за избраното обучение.

След успешно преминато обучение при нас всеки курсист получава официален държавен документ за получените знания  и придобити умения по време на обучението. Документите (Удостоверение или Свидетелство) са официални документи и се признават в Европейския съюз.

Учебен център ПЛОВДИВ

гр. Пловдив
ул. Петко Д Петков 23, ет. 5
тел. 032 395 371
Email: plovdiv@starnails.bg

Учебен център СОФИЯ

гр. София
ул. Дунав 38
тел. 0887 255 997 или 02 983 6163
Email: sofia@starnails.bg

Работно време

Понеделник-петък от 9 до 17:30 без прекъсване
събота и неделя – почивни дни