SNB SRS Ампули АКТИВЕН ПОДХРАНВАЩ И ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС х 5 бр STEP 2

45,00 лв.

Налично

Код: MPS715 Категория:

Иновативна формула за тотално възстановяване на кожата в две стъпки. Първата стъпка в системата е БАЗОВ КРЕМ, а втората стъпка е превръщането му в интензивна терапия, непосредствено преди нанасянето, с добавянето на Ампула Комплекс за подхранване или хидратиране. В комплекта са включени 5 ампули хидратиращ комплекс и 5 ампули – подхранващ комплекс.
Подхранващият комплекс съдържа голямо количество масла от арган и жожоба в съчетание с витамин А и Е, които добавени непосредствено преди нанасяне, работят много по-мощно в дълбочината на кожата.

Хидратиращият комплекс съдържа екстракт от алое вера и D-Panthenol, запазени в максимално натурално състояние, които осигуряват мощно хидратиращо действие при комбинация с базовия крем.

10 гр. (10 изпомпвания) от БАЗОВИЯ КРЕМ се смесват с 1/2 от ампулата в смесително бурканче с помощта на дървена бъркалка до пълното хомогенизиране на двата продукта. След това се добавя и останалата 1/2 от ампулата и се разбърква до пълното смесване на двата компонента. Когато терапията е готова, се нанася върху кожата с нежен масаж до пълното поемане на емулсията. Остатъкът се подарява на клиента, за да продължи грижата у дома за постигане на максимално добри резултати.

Серия

SRS система

Действие

подхранване, хидратиране

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SNB SRS Ампули АКТИВЕН ПОДХРАНВАЩ И ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС х 5 бр STEP 2“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *