Ритуал за красота с масло Моной от сърцето на Полинезия

Таити, Бора Бора, Mуреа… архипелази и острови, чиито имена звучат като магически формули… Думи, наситени с емоции на древни тайни за рая в сърцето на Тихия океан.

От хилядолетия, върху плажовете с бели пясъци и в дебрите на тропическите гори на вулканичните острови на Френска Полинезия, маохи живеят в изключителна хармония с природата. Те почитат Мана –невидимата сила, която обгръща всичко и всички. От хармонията със заобикалящия свят те имат вроден инстинкт за красота и изящество.

Сега SNB Professional Ви представя една изключителна грижа за кожата и душата. Потърсихме вдъхновение в древните традиции и ритуали, в които свещените растения на Полинезия служат за духовен водач на хора и богове в пътя им към хармония и красота.

Един бърз поглед е достатъчен, за да се впечатлите от сиянието на кожата и блясъка в косите на таитянските жени. Невъзможно е да се отдели Моной от традиционната полинезийска грижа за красота. Моной създава онази изключителна връзка на интимност и духовност с кожата. Истинска благословия за тялото и ума.

Ключовите съставки

Какво има вътре – разказваме повече за подбраните съставки.
tahiti-mana@2x-300x158.jpg

Моной е екстракт от цветето тиаре, откъснато преди изгрев слънце от млади жени. Нежно откъснатите, с още неразтворени венчелистчета цветове, се поставят в рафинирано кокосово масло от плодове, зрели на кораловите брегове на Полинезия. Цветчетата престояват в маслото общо 15 дни. Магическото съотношение е минимум 10 цветчета тиаре за литър кокосово масло. Така се приготвя един от най-ароматните елексири за красота, който съчетава уханието и полезните вещества от тиаре с благотворното въздействие на кокосвото масло.

Моной гали и прави кожата мека (iri maru) и копринена (ana’ana). Нежно докосва тялото и сетивата, подхранва и освежава.

p2_10_moorea_00698-300x200.jpg

Божественият дар от Тане -богинята на красотата. Снежнобелият му цвят е символ на чистота, а опияняващият му аромат е най-характерното ухание на Таити. Дарявано като израз на гостоприемство към пътешествениците, цветето тиаре е символ на благополучие и хармония.

are-coconuts-paleo-300x200.png

Бялото злато на Таити! Кокосът е истинско богатство от кораловите острови на южния Пасифик. Маслото от кокосовите орехи се използва за извличане на моной. Качествата му се дължат на изключителните геоклиматични условия на райския оазис в сърцето на Френска Полинезия.

0

любими продукта

с масло Моной от Таити

0
%

доволни клиенти

споделят за отлично усещане след използване на продуктите