На 18 и 19 ноември 2016 г. Стар Нейлз – България ще вземе участие във форума за красота, здраве и хармония Varna Beauty Space, в Хотел-галерия Графити. Ще ни откриете на щанд №25, още в самото начало на форумната зала, заредени, както обикновено, с добро настроение и усмивки.

Каним всички почитатели на SNB Professional от Варна и региона да посетят Varna Beauty Space. За всички професионалисти, които ще се се отбият на нашия щанд, сме подготвили представяне на празничните ни оферти за коледните подаръци. Серия Зимна грижа с четирите си неустоими аромата също ще бъде на Varna Beauty Space, заедно със серия Rosa Damascena и продуктът, който накара стотици маникюристи и техните клиенти да се влюбят в него – Комплекс 6 масла. Всички професионалисти ще получат подробна информация за нашите надграждащи обучения Терапевтичен педикюр и Система за корекция на впити нокти 3ТО, възможностите за организирането и провеждането им във Варна и реда за записване в тях.

За онези професионалисти, които тепърва ще се запознаят със Стар Нейлз – България, сме подготвили атрактивни оферти както за SNB Professional, така и за Aloxxi. Не ги пропускайте! Заповядайте на щанд №25 и попитайте за Клуб ЦВЯТ SNB или за нашата бонус програма за лоялни клиенти.

За дамите, които искат най-доброто за себе си, пък сме подготвили представяне на актуалната за новия сезон серия Зимна грижа, серия 365 със свеж сок от арония за ежедневна грижа за ръце и тяло и уникалният Комплекс 6 масла за ръце и нокти. Към тях ще добавим и представяне на богатата палитра от цветове лак и гел лак SNB Professional, като всяка дама, която се интересува къде може да си направи професионален маникюр с харесаните от нея цветове, ще бъде насочена към салоните в региона, с които работим.

Както се досещате, това не е всичко! Стар Нейлз – България има дългогодишен опит в терапевтичния педикюр и в корекцията на впити нокти. В представянето ни на форума ще обърнем и сериозно внимание на превантивната и активна грижа, която е решение на редица проблеми като увредени нокти, гъбични инфекции и неприятна миризма, напукани пети, впити нокти и др. SNB Professional предлага изпитани продукти, които намират широко приложение при професионалния терапевтичен педикюр и в поддържащата грижа у дома. Всеки, който се интересува, къде може да получи адекватна помощ при конкретен проблем и добър терапевтичен педикюр, ще бъде насочен към салоните в региона, с които работим.

За дамите, които търсят първокласна грижа за косата си или боядисване, което ще промени представите им за плътен и наситен цвят, сме подготвили представяне на продуктите на Aloxxi, както и насока към салоните, в които могат да преобразят косата си. Очакваме Ви!