Цветен акрил 24 КАРАТА - ЗЛАТЕН БРОКАТ 3.6 гр

  • Код: NPAU27
  • ГРУПА: АКРИЛ
  • СЕРИЯ: АРТ ДЕКОРАЦИИ
  • ЦВЯТ: златен
  • ЕФЕКТ: перла/седеф